БългарскиEnglish
EURES | Агенция по заетостта | Полезни линкове
EURES

Новини
 
Oнлайн обучение „ ЕВРОПА ПРЕДЛАГА! АЗ МОГА!”
29.9.2018 г.

 
Сдружение “Европейски информационен център", с подкрепата на Агенция по заетостта,  кани младежи на възраст 17-29 години от цялата страна да се включат в онлайн обучение „ ЕВРОПА ПРЕДЛАГА! АЗ МОГА!, което ще се състои в периода 15 октомври 2018 г. -  17 декември 2018 г.
Курсът включва модули, ориентирани към повишаване на знания и придобиване на умения за заетост и кариерно развитие, за по-добро позициониране на пазара на труда в контекста на усилията на ЕК, свързани със създаване на нови работни места, икономически растеж и развитие. Сред разглежданите теми и практически задачи са: планиране на кариерата, управление на времето, управление и водене на екип, писане на CV, мотивационно писмо и бизнес предложение;  подготовка, явяване и представяне на интервю, възможности за кариерно развитие, обучение и стажове в Европа, мрежа EURES, възможности за трансгранична трудова заетост, програми за младежка заетост, полезни електронни ресурси и платформи за работа.
 
Обучението ще се проведе изцяло онлайн в специализирана платформа за дистанционно обучение, която позволява обучаемите да работят индивидуално по учебния материал във време, удобно за тях.
Курсът е разработен от експерти в областта на неформалното обучение и университетски преподаватели.
Обучението приключва с електронен Сертификат.
 
Включването в обучението се реализира чрез попълването на Формуляр за включване
 
При успешна регистрация ще получите съобщение на електронната си поща.
 
Краен срок за попълване на формуляра: 12 октомври 2018 г.
 
Обучението е напълно безплатно!
 
Обучението се реализира от Европейски информационен център- Европа Директно, гр. Велико Търново (http://www.europeinfocentre.bg/)
 

 
 
  © 2019, Агенция по заетостта. Всички права запазени.