БългарскиEnglish
EURES | Агенция по заетостта | Полезни линкове
EURES

Новини
 
Български кариерен форум 2019 в Кьолн
27.3.2019 г.

Министерство на труда и социалната политика, BG Careers Fair и Клуб Будители / Klub Buditeli ще проведат кариерно изложение за българи с опит в чужбина, което за първи път ще се проведе в Кьолн, а за пета поредна година се състои в Германия.
 

 
Събитието ще се проведе на 13-и април от 10:30 часа в Universität zu Köln. На него посетителите ще се срещнат с водещи работодатели в България и ще могат да открият възможности за реализация у дома. Сред участващите компании тази година са TESY Bulgaria, Adesso Bulgaria, Astrea Recruitment, Modis Bulgaria, TELUS International Bulgaria, UpSkill, C3i Solutions Bulgaria, Sensata Technologies Bulgaria, Заедно в час / Teach for Bulgaria, Lidl Bulgaria, Brightive, Вистеон България, Лечение без граници / Treatment without Borders, Kaufland IT-Hub Bulgaria, Kaufland Bulgaria, EVN България , Българска Чийвнинг асоциация, Easy Consult и Алианс Принт/ Printing house Alliance Print.

По време на изложението работодателите ще разкажат за своята дейност и ще запознаят аудиторията със свободните позиции, които предлагат. Посетителите на форума ще получат информация с възможностите за стартиране или продължаване на професионалната си реализация в България. В рамките на събитието заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда у нас, предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България.

На сайта на събитието може да видите информация за фирмите изложители, както и текущи обяви на компаниите, които ще се представят на форума тази година.

За да получавате всяка нова информация за предстоящия форум, харесайте страницата във Facebook: https://www.facebook.com/events/406609310123235/ и последвайте в Instagram: https://www.instagram.com/bgcareersfair_/

Регистрирайте се за събитието безплатно в сайта на организацията: https://bgcareersfair.com/registration/

 
 
  © 2019, Агенция по заетостта. Всички права запазени.