БългарскиEnglish
EURES | National Employment Agency | Useful links
EURES

News
 
Грабни лято 2018 с EURES Хърватска
28.2.2018 г.

Вие сте млад европейски гражданин, който желае да работи с деца в сферата на забавленията, танците, актьорското майсторство, фитнеса, спорта или други дейности, свързани с приятното прекарване на свободното време?
 
Искате ли да прекарате Вашето лято в едни от най-привлекателните летни европейски дестинации, да се запознаете с нови хора  и да имате време и за себе си?
 
„Грабни лято 2018 с EURES” има за цел да свърже търсещите работа лица от всички държави от ЕС/ЕИП с работодатели от Южна Европа, които търсят мотивирани служители, с необходимите езикови умения и различна квалификация, желаещи да работят през летния сезон на 2018 година.
 
Като търсещо работа лице, вие можете да се регистрирате онлайн преди събитието, да прегледате регистрираните работодатели и да кандидатствате за свободните позиции. По време на събитието можете:
  • Да проследите интересни презентации за конкретни работодатели и техните предложения за работа, както и презентации за живот и работа в туристическия сектор, по-конкретно  в страните от Южна Европа;
  • Да бъдете поканен в едно или повече онлайн интервюта с работодатели;
  • Да получите онлайн консултация от EURES персонала за условията за живот и работа в Хърватия, Кипър, Гърция, Италия, Малта, Португалия, Словения и  Испания.
  
Ако сте работодател, събитието ще бъде идеална възможност за Вас да представите Вашите потребности от наемане на персонал от цяла Европа и да срещнете широк кръг търсещи работа лица с различни езикови умения, квалификации и опит.
 
Това събитие е фокусирано изключително върху работодатели  в областта на туризма, хотелиерството и кетъринга, които се намират в Хърватия, Кипър, Гърция, Италия, Малта, Португалия, Словения и Испания.
 
Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме  на 22 Февруари!
 
Не изпускайте възможността да завладеете лято 2018 с EURES! Повече информация ще намерите тук.http://www.hzz.hr/default.aspx?id=18069
 

 
 
  © 2008, National Employment Agency. All rights reserved.