БългарскиEnglish
EURES | National Employment Agency | Useful links
EURES

News
 
Actiris International — специализирано звено за подпомагане на работодатели със седалище в чужбина с цел наемане на търсещи работа лица от Брюксел
28.2.2018 г.

Международният отдел на публичната служба по заетостта в Брюксел улеснява европейските работодатели да наемат подходящи хора за съответната работа. В сътрудничество с EURES, Actiris International предоставя специализирана помощ на предприятия в чужбина, които желаят да набират търсещи работа лица от Брюксел.
В началото на 2016 г. агенцията разработи услуга, специално пригодена за международни работодатели: Select International. Като типична агенция за заетост, тя се грижи за подбора на квалифицирани кандидати от Брюксел, като същевременно предлага безплатна и персонализирана услуга с конкретен съветник.
Actiris International може да организира също специален ден на труда, ако има повече от шест свободни работни места. Предложенията за работа се публикуват на уебсайта на Actiris и на портала EURES, а консултантите прилагат активен подход, като канят потенциални кандидати от вътрешната им база данни.
Основните предимства на кандидатите за международна мобилност от Брюксел са познанията им по чужди езици, както и тяхната готовност за работа и пребиваване в чужбина. Actiris International се грижи за предварителния подбор и преглед на потенциални кандидати и се ангажира да представи избрания кандидат на работодателя в срок от три седмици.
 

 
 
  © 2008, National Employment Agency. All rights reserved.