БългарскиEnglish
EURES | National Employment Agency | Useful links
EURES

News
 
Работа в промишлеността на Финландия
12.3.2018 г.

Присъединете се към нас по време на онлайн събитие за набиране на персонал!
Всичко от което се нужадаете, за да участвате е интернет връзка. Това е лесен и бърз начин да срещнете различни работодатели.
 
Целта на тази европейска (онлайн) трудова борса е търсещите работа лица да се срещнат с  финландските работодатели в областта на металостроенето, строителството и информационните и комуникационни технологии.
 
Регистрация
Регистрирайте се за събитието на   www.europeanjobdays.eu. Качете автобиографията си на английски език и открийте безкрайни възможности! След като сте се регистрирали, ще започнете да получавате актуална информация за работодателите, както и за възможностите за работа. Работодателите и търсещите работа лица се срещат онлайн. През деня участниците имат възможност да се включат в разговори и интервюта.
 
Как да участвате в онлайн събитието  за набиране на персонал ПРОМИШЛЕНОСТТА НА ФИНЛАНДИЯ?
§    Регистрирайте се за събитието като търсещо работа  лице. Добавете Вашата автобиграфия. Можете да прочетете допълнителна информация  за участващите работодатели, както и за мероприятието. Броят на работодателите се увеличава с наближаване на датата на онлайн деня на труда.
§    Платформата europeanjobdays.eu  ще Ви изпрати предложения за свободни работни места.  Запознайте се с публикуваните свободни работни места  и кандидатствайте онлайн за работата, която Ви интересува! 
§    По време на събитието Вие можете да следите представянето  на компаниите, да участвате в разговори (общи разговори или разговори с работодатели, които са привлекли Вашето внимание).
§    Подгответе се за възможността за онлайн интервюта. Бъдете готови да сте на линия, когато работодателят се свърже с  Вас.
§    Станете част от финландските Дни на труда „Промишлеността на Финландия” !
 
 
 
 
 
 
„Промишлеността на Финландия” е част от европейските дни на труда – събития, организирани в Европа.Събитието е част от дейностите на  EURES (Европейски служби за заетост) и се координира от TE-Offices в сътрудничество с  Проект „Трудова мобилност в Европа” на център „Северна Карелия ELY”.
 

 
 
  © 2008, National Employment Agency. All rights reserved.