БългарскиEnglish
EURES | National Employment Agency | Useful links
EURES

News
 
Международна университетска онлайн трудова борса FINDE.U
15.3.2019 г.

EURES в Португалия организира FINDE.U Онлайн трудова борса съвместно с 3 университета от Северна Португалия и Галисия (Испания): Porto, UTAD и Vigo, и EURES Cross-border Галисия /Северна Португалия/. Тя ще се проведе на 9-10 април 2019г.
Това онлайн събитие е насочено към студенти от последната година, завършили студенти и възпитаници, не само от тези три университета, но и от цяла Португалия, Испания и други европейски страни, които търсят работа, стаж, изследователска дейност, предприемачество или възможност за доброволна работа.
 
КОГА?
9 – 10 април, 2019 (вторник & сряда)
от 11:30 am до 7:00 pm (EET)
 
КЪДЕ?
В цяла Европа, @ www.europeanjobdays.eu/findeu2019
Събитието ще се проведе само online.
 
Ако търсите реализация можете:
  • да кандидатствате за работа / стаж / изследвания / възможности за доброволна работа;
  • да се срещнете с работодатели и / или експерти от заетостта от някои европейски страни и в крайна сметка да бъдете поканени за едно или повече интервюта онлайн;
  • да имате достъп до набор от работни срещи и информационни сесии за търсене на работа, комуникационни умения и личностно развитие, предприемачество, работни места, стажове, възможности за научни изследвания и доброволческа работа на европейско равнище;
  • да имате достъп до секция за проучване на възможностите за мобилност в различни европейски страни, със съвети за търсене на работа, информация за условията на живот и труд, както и за техните нужди от набиране на персонал.
Единствените изисквания са: да имате достъп до интернет, слушалки с микрофон, които могат да бъдат свързани с компютър (компютър или лаптоп) / таблет / смартфон (за интервюта - уеб камера и Skype потребител) и да се регистрирате преди събитието.
 
Пълната  програма е публикувана online.
За да извлечете максимума от събитието, трябва да се регистрирате предварително. Това ще ви даде достъп до широка гама от предлагани функции, както и редовни актуализации. Научете повече, като кликнете тук.
 
Ако сте работодател  можете:
  • да публикувате вашите работни места, стажове/магистърски програми или изследователски възможности под профила на вашата компания и да ги популяризирате в цяла Европа;
  • да добавите към профила на компанията кратък видеоклип, насочен към популяризиране на организацията, вашите проекти и инициативи и вашите нужди за набиране на персонал в цяла Европа;
  • да осъществите спонтанни контакти чрез чат на живо в мрежата с онлайн търсещите работа;
  • да планирате и проведете онлайн интервюта за набиране на персонал (например чрез Skype) с предварително избрани кандидати, по време на двата дни на събитието.
Можете да изберете нивото на участие според вашите нужди и възможности. Нашата пълна техническа поддръжка и консултации ще бъде на разположение преди, по време и след събитието.
Присъединете се към 4-то издание на FINDE.U Онлайн трудова борса.  Ще имате два пълни дни, посветени на набиране на персонал от някои от най-добрите таланти в Европа.
Участието е безплатно!
Регистрирайте се най-късно до 26 март!
Ако вече имате профил в www.europeanjobdays.eu, моля влезте и се регистрирайте за FINDE.U 2019.
Ако използвате платформата за първи път, моля регистрирайте се ТУК предварително.
Ако имате въпрови, изпратете ги на  dee@iefp.pt и  info@findeu.org. Ще се свържем с вас възможно най-скоро.
 
Научете повече за FINDE.U 2019 job fairs ТУК
 

 
 
  © 2008, National Employment Agency. All rights reserved.