header eures

Членове и партньори на EURES

partners banner 1024x372

В ход е процедура по разширяване на EURES мрежата в България. Заинтересованите организации могат да кандидатстват по реда на специална процедура за подбор и определяне на организации за членове и партньори на EURES.

Разширяването на EURES мрежата е възможност за различни категории организации, юридически лица, посредници по наемане на работа и др. да обогатят каталога от услугите си с такива в областта на трудовата мобилност, както и да участват в обмена на работни места и профили на търсещи работа лица.

Основните ползи и перспективи пред потенциалните EURES членове и партньори са свързани с това, че:

  • ЕURES, чрез своята платформа, дава на своите партньори и членове достъп до огромен масив данни със свободни работни места и профили на търсещи работа лица на територията на ЕС, ЕИП и Конфедерация Швейцария;
  • ЕURES сътрудничи с мрежа от експерти в сферата на трудовата мобилност на територията на ЕС и ЕИП;
  • ЕURES осигурява достъп до развита техническа инфраструктура, която включва ползване на електронни (ICT) инструменти;
  • ЕURES предоставя специализирани EURES обучения, организирани от водещи обучителни компании под ръководството на ЕК;
  • ЕURES предоставя достъп до проекти, свързани с трансгранично сътрудничество в сферата на трудовата мобилност;
  • ЕURES осигурява общо подпомагане и съдействие от Националния координационен офис;
  • EURES мрежата създава условия за дългосрочно сътрудничество в регионални структури, установени в трансгранични региони между: регионалните, местните или националните служби по заетост; социалните партньори и други участници от държави членки.

Подробна информация относно начина на кандидатстване и изискванията за присъединяване към EURES мрежата, както и относно системата за мониторинг, който ще бъде осъществен спрямо EURES членове и партньори, можете да откриете на https://www.az.government.bg/pages/nacionalna-eures-mreja/.

Aкредитирани членове и партньори на EURES мрежата в България:ИМЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА: КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ (КНСБ)

СТАТУТ: EURES партньор

ОБХВАТ НА УСЛУГИТЕ: допринасяне със заявления за работа и автобиографии при условие, че съответните работници са дали съгласието си; предоставяне на услуги на търсещи работа и работодатели за трансгранична мобилност

ДАТА НА ПЪРВОНАЧАЛНО ПРИЕМАНЕ: 07.08.2020 г.

ИМЕ, ФАМИЛИЯ НА ЛИЦЕТО ЗА КОНТАКТ: г-жа Даниела Алексиева-Стоянова и г-н Иван Алексиев

АДРЕС НА ОРГАНИЗАЦИЯТА: гр. София, пл. "Македония" № 1, ет. 15

СЛУЖЕБЕН ТЕЛЕФОН: +359 2 4010 690 и +359 2 4010 409

СЛУЖЕБЕН E-MAIL: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES