header eures

Услугите на сайта www.eures.bg са безплатни

Уважаеми потребители, уведомяваме Ви, че услугите за работодатели и търсещи работа лица, свързани с регистрация и посредничество на Агенция по заетостта са БЕЗПЛАТНИ!

EURES България, като част Агенция по заетостта, напълно БЕЗПЛАТНО предоставя на своята обновена интернет страница https://eures.bg/index.php?lang=bg, комплекс от услуги за търсещи работа лица и за работодатели.

Българските и чуждестранни работодатели БЕЗПЛАТНО могат да регистрират своите фирми/организации и работни места. Регистрациите преминават проверка от администратори на сайта и се потвърждават в рамките на един работен ден.

БЕЗПЛАТНО се предоставят и услуги на търсещите работа лица - регистрация,  създаване и  прикачване на автобиография в самия сайт, кандидатстване по обявените работни места, от които се интересуват.   

Процесът по кандидатстване се извършва в реално време и работодателят вижда подадените автобиографии по конкретно работно място в профила си в рамките на сайта.

 Всички тези услуги са БЕЗПЛАТНИ както за работодателите, така и за търсещите работа.

      attention sign vector 11835118 ВАЖНО!!! EURES България не носи отговорност в случаи, в които частни посреднически фирми са публикували работни места на националния EURES сайт и не извършват безвъзмездно последващи услуги по наемане на работа на кандидатите. Обръщаме внимание, че съгласно чл. 28, ал. 7 от Закона за насърчаване на заетостта посредническите фирми извършват дейност по наемане на работа задължително безплатно - без събиране пряко или косвено, изцяло или частично на такси или други плащания от страна на търсещите работа или наетите на работа лица, а срещу заплащане - само от работодателите, на които предоставят услуги.

        При въпроси или сигнали можете да се свържете с нас на посочените в „Контакти” телефони и електронна поща или като използвате формата за обратна връзка.

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES