header eures

Услуги за EURES персонал

Свободни работни места могат да се добавят от  EURES съветници в следните стъпки:

     1. Първо създавате профил (потребител), използвайки ролята „работодател“.

След като бъде създаден, този профил може да се използва и за бъдещи работни места.

     2.Използвайки контролния панел на работодателя, използвайте функцията „добавяне на компания“, като попълните задължителните полета. Когато добавяте компания, можете да я посочите, като използвате името на работодателя и EURES - „Company X via EURES ... (име на държава)“ и използвате контактите на съветника на EURES в профила на компанията.

   3. След одобрение на компанията от администратор, функцията за добавяне на нова свободна длъжност се отключва. Трябва да се попълни формуляр с основна информация в самия сайт. След това свободното място се проверява от съветник на EURES от България. Може да се свържем с вас, ако е необходима допълнителна информация.

Предвид ситуацията с COVID-19, моля, включете в обявата за свободни работни места информация относно спазването на противоепидемичните мерки, включително има ли условия за спазване на дистанция на работното място; какви са условията за настаняване и какви са условията за транспортиране на работници (ако ще бъде осигурен транспорт до работното място). Необходима е също информация, ако работниците от България са под карантина при пристигане - къде ще бъдат настанени; при какви условия и дали разходите им ще бъдат покрити за периода под карантина.

    4.След като работната позиция е одобрена, тя става видима за потребителите на уебсайта и кандидатите могат да кандидатстват в самия сайт. Вие и/или работодателят можете да наблюдавате кандидатстванията в реално време.

Не се колебайте да се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ако имате нужда от допълнително съдействие.

Последна актуализация: октомври 2021 г.

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES