header eures

Възможности за набиране на персонал от ЕС за български работодатели

UntitledБългарските работодатели могат да се възползват от възможността да набират персонал от цяла Европа напълно безплатно и изцяло онлайн по време на две предстоящи онлайн трудови борси, организирани от EURES Португалия в сътрудничество с EURES мрежата и участието на EURES България.

            И двете събития са организирани в сътрудничество с университети и фокус върху завършващи студенти:

            Това ще са онлайн събития с фокус към студенти в последна година, завършващи и завършили не само от посочените университети, но също от цяла Португалия, Испания и други европейски държави. И трите университета предоставят висококачествено образование – широк спектър от курсове, включително технически:

            Можете да видите повече информация за университетите и онлайн събитията на платформата https://www.europeanjobdays.eu:

            Регистрацията е отворена и безплатна и за двете събития. Българските работодатели имат възможност да се включат в програмата с презентация до 15 минути с фокус върху работните си места, „на живо” по време на онлайн събитията. Поради ограниченото време на програмата, с предимство ще са работодателите, заявили желание да презентират първи.

            Основният език на провеждане на събитията е английски.

Имате ли въпроси?

Можете да се свържете с основните организатори от EURES Португалия на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или с представители на EURES България на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Дата на публикуване: 7 октомври 2021

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES