header eures

Онлайн срещи за условията на живот и труд в България и Испания

Две онлайн срещи на тема „Условия на живот и труд”, организирани от Агенция по заетостта чрез EURES България в сътрудничество с EURES Испания, предстоят през месец април. По време на срещите ще бъде предоставена обща информация за всяка страна, пазара на труда в нея, къде хората могат да търсят работа, условия на труд и условия на живот.

Първото онлайн събитие „Условия на живот и труд в Испания” ще се проведе на 7 април от 11 часа българско време и ще бъде насочено към българи, които се интересуват от живот и работа в Испания.

Втората среща „Условия на живот и труд в България”ще се проведе на 12 април от 11 часа българско време и ще бъде насочена към испанци, които се интересуват от живот и работа в България, както и към потенциално завръщащи се българи, които искат да получат актуална информация за ситуацията на пазара на труда в България. Освен общите теми, ще бъде представена информация от Националния осигурителен институт (НОИ) във връзка със социалноосигурителния статус на хората, които се преместват от Испания в България, както и ще се представи информация за конкретни работни места в България.

И двете срещи ще се проведат посредством онлайн платформа и изискват предварителна регистрация чрез изпращане на имейл до EURES Национален координационен офис, България, на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Езикът на онлайн срещите ще е английски, участниците ще имат възможност да задават въпросите си посредством чат, а очакваната продължителност ще е около час и половина.

Очакваме ви! Не забравяйте да се регистрирате на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочите в коя от двете срещи желаете да участвате!

Дата на публикуване: 30 март 2022 г.

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES