header eures

Онлайн среща за условията на живот и труд в България на 12 април

На 12 април от 11 часа българско време предстои онлайн среща на тема „Условия на живот и труд в България”, организирана от Агенция по заетостта чрез EURES България в сътрудничество с EURES Испания. Ще бъде представена полезна информация за испански граждани, които проявяват интерес към работа в страна ни, както и за българи, живеещи в Испания, които желаят да се завърнат в родината.

По време на срещата ще бъдат засегнати следните теми:

  • Условия на живот и труд в България, вкл. търсене на работа в България и конкретни обяви на български работодатели, изискващи владеене на испански език – информация от Агенция по заетостта;
  • Информация за пазара на труда в България – информация от Агенция по заетостта;
  • Полезни съвети за българи при завръщане в България и услуги за търсещи работа в бюрата по труда – информация, представена от Агенция по заетостта;
  • Информация от Националния осигурителен институт относно социалноосигурителни права при преместване от Испания в България.

Езикът на онлайн срещaтa ще е английски, участниците ще имат възможност да задават въпросите си посредством чат, а очакваната продължителност е около час и половина.

Всеки, който прояви интерес към срещата, ще може да се присъедини свободно посредством линк в платформата Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/87294201481?pwd=WW1YRWtZVTFsVEtoQ0t1VUt1VThyQT09

Meeting ID: 872 9420 1481

Passcode: 814832

Очакваме ви!

Дата на публикуване: 11 април 2022

 

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES