header eures

Онлайн трудова борса - EURES Italy for Employers ‘ day 2022 на 15 ноември

2401

          

      На 15 ноември от 11:00 ч. българско време предстои онлайн трудова борса - EURES Italy for Employers ‘ day 2022, организирана от EURES Италия в сътрудничество с EURES мрежата и с участието на EURES България.

     Ще бъде предоставена възможност за търсещите работа да намерят свободни работни места чрез платформата „Европейски дни на труда”, а за работодатели – да ги обявят посредством EURES мрежата.

         Участието на EURES България позволява да публикува работни места на български компании, чрез „виртуален щанд“.

       Събитието е международно и работодателите могат, посредством щанда на EURES България, да бъдат публикувани обяви за всякакъв вид позиции, по които биха са наели чужденци. С фокус са секторите и позициите ICT, туризъм, околна среда, механик/мехатроник, строителство и много други. Основният организатор е EURES Италия и обяви с изискване за италиански език ще са особено подходящи.

         Събитието ще се проведе на английски език, изцяло онлайн и е напълно безплатно за работодателите и участниците.

    При интерес за участие с обяви, български компании могат да се свържат с екипа на EURES Национален координационен офис на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES