header eures

Новини

2401

          

      На 15 ноември от 11:00 ч. българско време предстои онлайн трудова борса - EURES Italy for Employers ‘ day 2022, организирана от EURES Италия в сътрудничество с EURES мрежата и с участието на EURES България.

     Ще бъде предоставена възможност за търсещите работа да намерят свободни работни места чрез платформата „Европейски дни на труда”, а за работодатели – да ги обявят посредством EURES мрежата.

         Участието на EURES България позволява да публикува работни места на български компании, чрез „виртуален щанд“.

       Събитието е международно и работодателите могат, посредством щанда на EURES България, да бъдат публикувани обяви за всякакъв вид позиции, по които биха са наели чужденци. С фокус са секторите и позициите ICT, туризъм, околна среда, механик/мехатроник, строителство и много други. Основният организатор е EURES Италия и обяви с изискване за италиански език ще са особено подходящи.

         Събитието ще се проведе на английски език, изцяло онлайн и е напълно безплатно за работодателите и участниците.

    При интерес за участие с обяви, български компании могат да се свържат с екипа на EURES Национален координационен офис на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Като част от Европейската година на младежта (EYY2022) ви предлагаме преглед на възможностите, които са на разположение на младите хора в ЕС. Европейският корпус за солидарност (ESC) предлага отлични възможности за местна и международна доброволческа дейност в полза на общностите.

article career path

Въпреки че дистанционната работа се е превърнала в нещо обичайно за много хора, може да е трудно да се управлява международен екип, но все пак не е необходимо това да бъде предизвикателство. Прочетете, за да разберете как можете да превърнете вашия международен екип във вашия най-добър актив.

article111

snimkata
В съвременния трудов живот се налага да се преодоляват множество потенциални ситуации на разсейване на вниманието. Понякога възниква усещането, че е невъзможно да се свърши каквото и да било. В настоящата статия ще споделим някои наши съвети, за да ви помогнем да запазвате съсредоточеността си и да бъдете по-продуктивни в работата си.

Организирайте и разчистете работното си пространство

Всеки ден отделяйте по няколко минути, за да организирате и разчистите работното си място. Чистото пространство без излишни предмети, в което лесно можете да достигнете всичко, от което се нуждаете, ще намали нивата ви на стрес и ще спомогне да постигнете по-добри резултати.

На 12 април от 11 часа българско време предстои онлайн среща на тема „Условия на живот и труд в България”, организирана от Агенция по заетостта чрез EURES България в сътрудничество с EURES Испания. Ще бъде представена полезна информация за испански граждани, които проявяват интерес към работа в страна ни, както и за българи, живеещи в Испания, които желаят да се завърнат в родината.

Две онлайн срещи на тема „Условия на живот и труд”, организирани от Агенция по заетостта чрез EURES България в сътрудничество с EURES Испания, предстоят през месец април. По време на срещите ще бъде предоставена обща информация за всяка страна, пазара на труда в нея, къде хората могат да търсят работа, условия на труд и условия на живот.

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES