header eures

Е-мейлПечатExport ICS

ONEJOB 2020 Португалия/Испания

Събитие

Заглавие:
ONEJOB 2020 Португалия/Испания
When:
Вт, 27. Октомври 2020, 11:30 h - 16:50 h
Категория:
Публично събитие
Hits:
522

Описание

Това е възможност за работодатели от цяла Европа, Галисия и Северна Португалия да се свържат онлайн с висококвалифицирани професионалисти (както студенти, така и завършили) от португалски и испански университети, както и завършили студенти от ЕС/ЕИП с разнообразен обхват на квалификации и умения.

Университета на Trás-os-Montes и Alto Douro (UTAD) в Португалия, Университета Виго в Испания, EURES Трансгранично сътрудничество между Галисия и Северна Португалия, заедно с Обществената служба по заетостта в Португалия/EURES Португалия и Регионалното управление на Галисия организират онлайн събитието OnEJob2020, Европейска онлайн трудова борса за завършващи студенти от Португалия и Испания на 27 октомври 2020 г.

Събитието се провежда посредством онлайн платформата Европейски дни на труда, която функционира и на български език.

Образователните области обхващат от Инженерство и Технологии до Здравни науки, Икономика, Бизнес науки, Туризъм, Изкуства и хуманитарни науки, Комуникационни науки, Аграрни и ветеринарни науки и други.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ КАТО РАБОТОДАТЕЛ?

Без да напускате работното си място (без значение от офиса или от вкъщи), имате възможност да:

  • Създавате/редактирате профила на компанията си: за целта се регистрирайте като изложител на страницата на събитието
  • Обявите работно място
  • Да се свържете с потенциални кандидати посредством индивидуален чат (използва се Скайп) в деня на събитието
  • Да насрочите и проведете онлайн интервю за работа между 27 и 30 октомври с предварително избрани от вас кандидати

Имате възможност да представите компанията си и нуждите ви от персонал в програмата на събитието като запишете предварително кратко видео (максимум 10 минути и следва да се изпрати най-късно до 14 октомври).

Основният език на събитието е английски.

Участието ви е безплатно!

Можете да регистрирате компанията си преди 9 октомври на www.europeanjobdays.eu/OnEJob2020

При допълнителни въпроси можете да се обърнете към организаторите на събитието на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

При въпроси за функциите на онлайн платформата Европейски дни на труда, можете да се свържете и с нас (EURES България) чрез електронна поща на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 02/8056855.

За повече информация за събитието, включително възможността да се регистрирате като търсещ работа за него, посетете страницата на събитието: https://www.europeanjobdays.eu/en/onejob2020

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES