header eures

Е-мейлПечатExport ICS

UALG ONLINE CAREERS FAIR 2020

Събитие

Заглавие:
UALG ONLINE CAREERS FAIR 2020
When:
Чет, 12. Ноември 2020, 11:30 h - 16:45 h
Категория:
Публично събитие
Hits:
321

Описание

Това е възможност за работодатели от цяла Европа да се свържат онлайн с висококвалифицирани професионалисти (както студенти, така и завършили), образовани в едни от най-добрите португалски университети, както и завършили студенти от ЕС/ЕИП с разнообразен обхват на квалификации и умения.

Можете да се присъединете се към UAlg Online Careers Fair 2-ро издание, онлайн трудова борса, организирана от Университета в Алгарве и IEFP, Португалската служба за обществена заетост (и професионално обучение), в рамките на мрежата EURES, с подкрепата на Европейската комисия.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ КАТО РАБОТОДАТЕЛ?

Без да напускате работното си място (във фирмата или от дома), можете да:

  • създадете / актуализирате фирмения си профил: регистрирайте се директно като изложител на страницата на събитието
  • популяризирате вашите работни места / стажове / свободни работни места в Португалия, Испания, в Европа (с по-голям фокус върху езиците/страните, които ви интересуват най-много);
  • да се свържете с потенциални кандидати посредством индивидуален чат (използва се Скайп) в деня на събитието;
  • да насрочите и проведете онлайн интервю за работа между 12 и 20 ноември с предварително избрани кандидати.

Все още можете да представите вашата компания и вашите нужди за набиране в програмата на събитието чрез предварително записана видео презентация (максимум 10 минути, която трябва да бъде изпратена до 29 октомври).

Английският ще бъде основният език на събитието.

Можете да се присъединете към събитието като регистрирате Вашата компания до 23 октомври на www.europeanjobdays.eu/UAlgOnlineCareersFair2020

 Участието ви е безплатно!

При допълнителни въпроси можете да се обърнете към организаторите на събитието на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

При въпроси за функциите на онлайн платформата Европейски дни на труда, можете да се свържете и с нас (EURES България) чрез електронна поща на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 02/8056855.

За повече информация за събитието, включително възможността да се регистрирате като търсещ работа за него, посетете страницата на събитието: https://www.europeanjobdays.eu/UAlgOnlineCareersFair2020

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES