header eures

Работни места

Информация за работодателя
РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ

regiocom има над 6000 служители на повече 20 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основната дейност на regiocom е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

Компанията разполага също така с множество ИТ-екипи и е доверен партньор на различни контрагенти за разработване на софтуерни продукти и системи. Повече от 250 ИТ-специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката.

regiocom България е важна част от успешната истoрия на предприятието oще от своето създаване през 2006г. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Добрич обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите, транспорта и търговията. Отново за тях нашитe IT специалисти разработват и поддържат надеждни софтуерни системи. 

Лице за контакт: Росица Николова
Телефон за връзка: 0895521351
Имейл за връзка: rositsa.nikolova@regiocom.com
Категория : Контактни центрове
Дата на създаване : 1970-01-01
Размер на компанията: 1000
Дата на регистрация: 11.12.2006 г.
ЕИК/UIC:  175159686
Държава: България
Град/Населено място/City: Варна
Пощенски код: 9000

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES