header eures

Информация за работа
ОПЕРАТОР ПРОИЗВОДСТВО НА АВТО КЛИМАТИЦИ
ROVERA BULGARIA Ltd 20 дни преди
Преглед
Държава: Чехия
Категории на работа: Друго производство
Диапазон заплата: лв 1100 - 1600 Месечно
Размер на работна заплата (бруто/нето)/Salary: 1400 - 1600 НЕТО
Шофьорска книжка/Driving license: не/no
Пощенски код: 5980
Езикови умения: 
Ниво на владеене: 
Вид заетост: Пълна заетост
Тип заетост: Постоянна
Период при срочна заетост/Period: 1 година
Работно време/Working time: 8 часа
Работни часове на седмица/Hours per week: 37,5
Работа на смени и почивни дни/Shifts and days off: 3 смени , събота и неделя почивни дни
Заплащане (седмично, месечно)/Way of payment: 1400 лв месечно
Адрес на месторабота/Location of working place: Valeo Autoklimatizace ks Kuštova 2596 / II , 269 ​​01 Rakovnik
Начална дата за започване: 2020-10-12
Настаняване от работодателя/Accommodation: да/yes
Условия на настаняването/Details on accommodation: Работодателя настанява в частни квартири , като в стая са по 2-ма макс 3-ма в зависимост от вида на жилището и стаята. Настаняването е за сметка на работодателя , работника доплаща символични 800 чешки крони за режийни разходи.
Изхранване от работодателя/Meals from employer: не/no
Условия на изхранването/Details about meals: 
Пътни разходи до страната/Travel expences : не се поемат от работодателя/no
Информация-пътни разходи/Info on travel expences: 
Друга информация/Other information: Противоепидемични мерки: Заводът се почиства и дезинфектира на всеки два часа. Никакви посетители не се допускат, освен ако това не е неотложно. Преди да се допусне външен посетител (доставчик или клиент), задължително се измерва температурата му и се задължава да носи предпазна маска и ръкавици. При съмнителни случаи, достъпа до завода се извършва след измерване на телесната температура с помощта на различни видове термометри. Зоните за срещи и столовата са обект на допълнителна защита, а доставчиците носят задължително маски за лице и ръкавици. Столовата се дезинфекцира на всеки два часа. Почивките на служителите са на смени, така че зоните за почивка да се използват от малки групи. Прието е меню, богато на плодове и зеленчуци, за да се подобри имунната система на служителите.
Публикувано: 2020-09-30
Изисквания
Минимално образование : Не е необходимо
Степен:
Минимален опит: Без опит
Статус
Брой свободни места: 20
Дата на публикуване: 2020-09-30
Край на публикуване: 2020-11-15
Описание

Valeo Group е глобален доставчик на автомобилната индустрия с производствени и развойни дейности в общо 33 държави.Нашите оператори осигуряват ефективното използване на производствената технология при производството на автомобилни климатици, контролни панели и автомобилни сензори. Те отговарят за частична част или цялостно производство на дадения продукт. Част от тяхната работа е и тестване на качеството в края на производствената линия.

През 1994 г. е създадена компанията Klimatizační Systémy Automobilů, чиито акции са собственост на Siemens и Ateso. През юли 1995 г. Valeo Group купи мажоритарен дял от Siemens, а година по-късно и останалите акции. От септември 1998 г. това производствено предприятие се нарича Valeo Autoklimatizace sro, а от януари 2008 г. Valeo Autoklimatizace ks Заводът е преминал през няколко фази на реконструкция и разширяване. В момента централата се разширява допълнително до 3500 м2. Новите площи ще се използват предимно за вътрешния склад на готовата продукция и за съществуващата продукция във връзка с пристигането на нови проекти.   Сред клиентите на компанията са водещите световни производители на автомобили: VW, BMW, Renault, PSA Peugeot Citroën, Mercedes, Toyota, Volvo, Nissan, Lada, General Motors и други.

Вътрешното оформление на завода се състои от производствени, складови, логистични и административни площи с обща площ от 33 000 м2, което представлява три футболни игрища. Климатичните инсталации се сглобяват от производствени оператори от повече от 100 компонента на 15 поточни линии. Производственото предприятие включва и собствено производство на пластмасови части на повече от 30 машини за шприцоване . Производството на контролни панели се извършва на 20 линии. Някои панели се състоят от до 60 компонента. През 2017 г. производствената дейност беше разширена с цялостни предни решетки с активен решетъчен затвор (преден модул с активен решетъчен затвор) и нова автоматична линия за производство на ултразвукови сензори за асистенти за паркиране.

През 2019 г. е построено второ производствено предприятие за производство на контролни панели и сензори за асистиращи системи за превозни средства . Фабриката разполага с 11 000 м2 производствени площи и 2300 м2 офис площи.

Valeo инвестира 880 милиона крони в новия производствен завод. Повече от 15 милиона ултразвукови сензора ще бъдат генерирани годишно на 25 производствени линии, които са ключови компоненти за автономен контрол и автономно паркиране.

Вече съществуващата фабрика на Valeo в Раковник ще продължи да произвежда климатични агрегати и предни решетки с активна радиаторна решетка, така наречените модули отпред. Тези системи помагат за намаляване на разхода на превозното средство, и по този начин CO 2 емисии .

Описание на работата: Работа, при която се извършва сглобяване на климатични тела, монтаж, контрол, лепене и завинтване на различните елементи (компоненти). Работи се в изправено положение.

"РОВЕРА БЪЛГАРИ" ЕООД е регистрирана фирма за извършване на посредническа дейност в чужбина - Удостоверение №2890/04.10.2019 г. 

Компанията, с която ще сключат трудов договор подходящите кандидати, е EKOMONTEC CZ s.r.o

Фирмата РАБОТОДАТЕЛ е  EKOMONTEC CZ s.r.o с тази фирма всеки един кандидат ще подпише трудов договор според чешкото законодателство. Всеки работник, подписал трудов договор с фирма  EKOMONTEC CZ s.r.o,  ще работи в завод  Valeo Autoklimatizace ks в Гр. Раковник.

Квалификация
Предпочитани умения

Не се изисква език, но тези които го знаят ще бъдат с предимство.

Достатъчно е  кандидатите да имат основно образование.

Видео
Кандидатствай

Анкети

Анкета - Доволни ли сте от услугите на EURES България?

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES