Държава: Германия
Град/Населено място/City: Weilmünster
Категории на работа:
Храни и напитки
Диапазон заплата:
€ 1800 - 2400 Месечно
Размер на работна заплата (бруто/нето)/Salary: 
Шофьорска книжка/Driving license: да/yes
Езикови умения: турски или немски
Ниво на владеене: A2 елементарно (междинно ниво)
Вид заетост:
Пълна заетост
Тип заетост: Постоянна/Permanent
Период при срочна заетост/Period: 
Работно време/Working time: 7:00 - 16:00 - 8 часа с 1 час време за почивка. Специфики за позицията шофьор - стоката трябва да бъде доставена на съответните места, ако се достави за по - кратък срок от време, приключва работа за деня по-рано. Ако има забавяне от страна на шофьора ще има закъснение и с работния ден.
Работни часове на седмица/Hours per week: 
Работа на смени и почивни дни/Shifts and days off: 
Заплащане (седмично, месечно)/Way of payment: месечно
Адрес на месторабота/Location of working place: Marktplatz 16
Начална дата за започване: 
Настаняване от работодателя/Accommodation: не/no
Условия на настаняването/Details on accommodation: подпомагане и съдействие при намирането и настаняването на място за пребиваване
Изхранване от работодателя/Meals from employer: не/no
Условия на изхранването/Details about meals: 
Пътни разходи до страната/Travel expences : не се поемат от работодателя/no
Информация-пътни разходи/Info on travel expences: 
Друга информация/Other information: Ковид мерките на работното място: Условията и спазването на дистанция са на достатъчно добро ниво и са контролирани според немските изисквания за точното спазване и изпълняване на работния процес и работа с хора. Помещението на Фабриката на фирма ASWA Wurstproduktion е с големина от 800 м² [квадратни метра], като това е големината само на закритата площ от обекта. Фирмата е малка и на този етап екипът е съставен от 10 човека.Отностно медицинските материали, с който разполагаме: нашата дейност е свързана с производството на храна, естествено дезинфекцията на обектите, както и на машини, съоръжения и материали е с много висок засилен контрол. Както преди COVID 19 така и сега използзването на дезифекцион непрекъснато при всяко влизане в обекта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Носенето на предпазни ръкавици по време на работа също. При желание естесвено всеки един от работниците може да работи и с маска, но ние не налагаме това като задължение.
Публикувано:
2022-01-21