header eures

Работни места

Информация за работа
Mecap
ASFA Wurstproduktion 20 дни преди
Преглед
Държава: Германия
Град/Населено място/City: Weilmünster
Категории на работа: Храни и напитки
Диапазон заплата: € 2000 - 3000 Месечно
Размер на работна заплата (бруто/нето)/Salary: 
Шофьорска книжка/Driving license: не/no
Езикови умения: турски или немски
Ниво на владеене: A2 елементарно (междинно ниво)
Вид заетост: Пълна заетост
Тип заетост: Постоянна/Permanent
Период при срочна заетост/Period: 
Работно време/Working time: 5:00 до 15:00 -времето за почивка е 1 час, което означава, че работният процес е 9 часа на ден
Работни часове на седмица/Hours per week: 
Работа на смени и почивни дни/Shifts and days off: 
Заплащане (седмично, месечно)/Way of payment: месечно
Адрес на месторабота/Location of working place: Marktplatz 16
Начална дата за започване: 
Настаняване от работодателя/Accommodation: не/no
Условия на настаняването/Details on accommodation: Надрегионални и чуждестранни кандидати могат да бъдат подпомогнати в получаването и търсенето на място за пребиваване
Изхранване от работодателя/Meals from employer: не/no
Условия на изхранването/Details about meals: 
Пътни разходи до страната/Travel expences : не се поемат от работодателя/no
Информация-пътни разходи/Info on travel expences: 
Друга информация/Other information: Ковид мерките на работното място: Условията и спазването на дистанция са на достатъчно добро ниво и са контролирани според немските изисквания за точното спазване и изпълняване на работния процес и работа с хора. Помещението на Фабриката на фирма ASWA Wurstproduktion е с големина от 800 м² [квадратни метра], като това е големината само на закритата площ от обекта. Фирмата е малка и на този етап екипът е съставен от 10 човека.Отностно медицинските материали, с който разполагаме: нашата дейност е свързана с производството на храна, естествено дезинфекцията на обектите, както и на машини, съоръжения и материали е с много висок засилен контрол. Както преди COVID 19 така и сега използзването на дезифекцион непрекъснато при всяко влизане в обекта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Носенето на предпазни ръкавици по време на работа също. При желание естесвено всеки един от работниците може да работи и с маска, но ние не налагаме това като задължение.
Публикувано: 2021-11-16
Изисквания
Минимално образование : Бакалавър или колеж
Степен: майстор
Минимален опит: 1-2 години
Статус
Брой свободни места: 1
Дата на публикуване: 2021-11-16
Край на публикуване: 2021-12-19
Описание

а производство на колбаси или управление на производството на говеждо и птиче месо

необходимо:

- Месото и месните продукти могат да бъдат консервирани по различни методи като осоляване, втвърдяване, сушене, пушене, охлаждане, замразяване и нагряване .

- трябва да може да преценя и оценява качеството на месото   

- да поддържа, почиства и се грижи за устройствата и инструментите 

Надрегионални и чуждестранни кандидати могат да бъдат подпомогнати в получаването и търсенето на място за пребиваване 

НИЕ НЕ КОЛИМ И НЕ РАЗФАСОВАМЕ МЕСО:ПРИ НАС МЕСОТО СЕ ДОСТАВЯ В ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА ВИД 

Ние предоставяме доброволни социални помощи, работно облекло и много добра работна атмосфера 

Ако имате сертификат за майстор или имате подходящ професионален опит в производството, очакваме кратко писмено заявление по имейл 

Квалификация

сертификат за майстор

Предпочитани умения

-да прави колбаси

- Месото и месните продукти могат да бъдат консервирани по различни методи като осоляване, втвърдяване, сушене, пушене, охлаждане, замразяване и нагряване .

- трябва да може да преценя и оценява качеството на месото   

- да поддържа, почиства и се грижи за устройствата и инструментите 

Кандидатствай

Анкети

Nothing found!

Получавайте актуална информация свързана с услугите на EURES